νέα & δραστηριότητες

Η οικογένεια Κυριακάκη συνεργάζεται εδώ και χρόνια με επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες και επαγγελματίες σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα.
 
 
Τα προϊόντα κρητικής διατροφής με βάση το ελαιόλαδο συγκαταλέγονται στα πιο υγιεινά της μεσογειακής κουζίνας! Στόχος μας ήταν να τα αναδείξουμε και να τα φέρουμε κοντά σε κάθε επιχειρηματία. Η αγάπη μας για τις συνταγές του τόπου μας ήταν η κινητήριος δύναμη. Η τοποθέτηση των προϊόντων της σειράς μας «Τα μερακλίδικα» στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ήταν μία επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Οι επισκέπτες του νησιού μας μπορούν να απολαύσουν το μεγαλείο της κρητικής κουζίνας και να επιλέξουν τα προϊόντα μας σε όλο και περισσότερα μενού χώρων εστίασης.
 
Η οικογένεια Κυριακάκη στις επιχειρήσεις εστίασης
 
Ντολμαδάκια, ανθοί κολοκυθιού και λαχανοντολμάδες, τα τυλιχτά μας που έχουν αγαπηθεί υπερβολικά!
 
Ξινά και γλυκά μυζηθροπιτάκια, χορτοπιτάκια, σφακιανές πίτες και σαρικοπιτάκια, τα τηγανιτά μας πιτάκια που μυρίζουν Κρήτη!
 
Μεγάλη ποικιλία φρέσκων ζυμαρικών (ραβιόλια, τορτελίνια λευκά ή πράσινα γεμισμένα με τυριά, λαζάνια λευκά ή πράσινα, ραβιόλες γεμιστές με μυζήθρα και δυόσμο ή με μανιτάρι και αρισμαρί, σπιτικό μακαρόνι) που φτιάχνονται με σιμιγδάλι υψηλής ποιότητας και σκληρό σιτάρι.
 
Η οικογένεια Κυριακάκη στις επιχειρήσεις εστίασης 4
 
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή όλων των προϊόντων μας είναι 100% αγνά, ντόπια προϊόντα. Εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, βότανα και χόρτα της κρητικής υπαίθρου και γαλακτοκομικά από τις κτηνοτροφικές μονάδες της Κρήτης. Όλα όσα παράγει η κρητική γη βρίσκονται μέσα σε κάθε μας προϊόν!
 
Εξυπηρετούμε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Με βάση την Κρήτη, αλλά με μεταφορείς που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, αποστέλλουμε προϊόντα μας και συνάπτουμε συνεργασίες με επιχειρήσεις σε όλη την χώρα.
 
Αν ασχολείστε με την εστίαση μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς προϊόντων της Οικογένειας Κυριακάκη και να επιλέξετε εκείνα που θέλετε για τη δική σας επιχείρηση. Προσθέστε παραδοσιακές και απολαυστικές γεύσεις στον κατάλογο του εστιατορίου ή στο ράφι του καταστήματος σας. Καλέστε μας στο 2810 255 087 για μία δωρεάν παρουσίαση ή δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ!