νέα & δραστηριότητες

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια Κυριακάκη συμμετείχε στο πρώτο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

 

Το διήμερο της Παρασκευής 27 και Σαββάτου 28 Μαΐου επισκεφθήκαμε την πρωτεύουσα, με στόχο να αναδείξουμε τα προϊόντα μας από τη σειρά «Τα μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη» αλλά και «Greens & Yellows».

 

πρωτο παγκρητιο φόρουμ 3

 

Μαζί με εμάς, μαζί με την ομάδα μας από την οικογένεια Κυριακάκη συμμετείχαν επίσης παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από όλη την Κρήτη. Για δύο ημέρες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με εκπροσώπους ξενοδοχείων, super market, delicatessen, εστιατορίων και δικτύων διανομή της χώρας.

Οι προκαθορισμένες συναντήσεις το Παγκρήτιου Forum έγιναν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και ταυτόχρονα έλαβαν χώρα και παράλληλες δράσεις για «γευστικές γνωριμίες» με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο αυτό επιχειρηματικό γεγονός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ), της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κρήτης.

 

πρωτο παγκρητιο φόρουμ

 

«Επενδύουμε και στηρίζουμε την ανάπτυξη και διάδοση δράσεων στην κοινωνία με στόχο την διαμόρφωση μιας κουλτούρας υγιεινού τρόπου ζωής, ανάδειξης της υψηλής ποιότητας και αξίας της κρητικής διατροφής και βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών, διασυνδέοντάς τις με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό», ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κύριος Λευτέρης Αυγενάκης και επεσήμανε ότι «η υλοποίηση του Φόρουμ θα αποτελέσει οδηγό για την πραγματοποίηση και άλλων δράσεων προώθησης προϊόντων.»

Το πρώτο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων ήταν μία πρωτοβουλία των τεσσάρων Επιμελητηρίων Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και απώτερος στόχος ήταν η διασύνδεση της Κρητικής Διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

 

πρωτο παγκρητιο φόρουμ 4