νέα & δραστηριότητες

Τα Greens & Yellows είναι πιστοποιημένα Vegan προϊόντα που φτιάχνονται με τις πατροπαράδοτες σπιτικές συνταγές.

 

greens and yellows vegan 1

 

Η σειρά των Greens & Yellows περιλαμβάνει τα κρητικά ντολμαδάκια με ελαιόλαδο, τους γεμιστούς ανθούς κολοκυθιού μαγειρεμένους με ελαιόλαδο και την κρητική χορτόπιτα mini. Όλα τα Greens & Yellows είναι πιστοποιημένα vegan προϊόντα, που φτιάχνονται με αγνά υλικά και πρώτες ύλες από τη γη της Κρήτης.

Τα ντολμαδάκια Greens & Yellows είναι φτιαγμένα με τρυφερά αμπελόφυλλα από τους κρητικούς αμπελώνες, γεμισμένα με ρύζι και μυρωδικά σύμφωνα με τη σπιτική συνταγή. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής γαστρονομίας.

Οι ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows είναι τρυφεροί ανθοί κολοκυθιού που συλλέγονται με την ανατολή του ηλίου, ενόσω ακόμη παραμένουν ανοιχτοί, για να γεμιστούν με ρύζι και διάφορα μυρωδικά. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γευστικά πιάτα της κρητικής κουζίνας.

Η χορτόπιτα mini Greens & Yellows είναι φτιαγμένη με παραδοσιακό φύλλο, φρέσκα μυρωδικά και χόρτα της Κρήτης. Είναι ένας τέλειος γευστικός συνδυασμός που μπορεί να σερβιριστεί σε κάθε τραπέζι.

Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες από το νησί μας και δεν περιέχουν συντηρητικά. Αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για τους Vegan καταναλωτές, αφού πρόκειται για τρεις πραγματικά πολύ νόστιμες αλλά και χορταστικές προτάσεις.

 

logo vegan society greens and yellows

 

Τα Greens & Yellows είναι πιστοποιημένα χορτοφαγικά προϊόντα Vegan από τη The Vegan Society.

 

Όλους τους πιστοποιημένους vegan κωδικούς των Greens & Yellows μπορείτε να τους βρείτε σε super market και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.