Τα νέα μας

 

Ο Νοέμβριος στην Κρήτη είναι συνήθως ο μήνας για το «λιομάζωμα». Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι αγρότες και οι εργάτες ξεκινούν να μαζεύουν τον καρπό της ελιάς από τα δέντρα του νησιού. 

Περισσότερα...

Η ιστορία πίσω από τα ντολμαδάκια είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πηγαίνει βαθιά πίσω στον χρόνο.

Περισσότερα...

Σερβίρετε στο καλοκαιρινό τραπέζι σας τα προϊόντα της σειράς ''Greens & Yellows''.

Περισσότερα...

Η οικογένεια Κυριακάκη συνεχίζει να συνεργάζεται εδώ και χρόνια με ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Κρήτη

Περισσότερα...

Τα Greens & Yellows απέκτησαν τους δικούς τους λογαριασμούς στα Social Media!

Περισσότερα...

Οι ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows ή όπως συνηθίζονται να λέγονται στην Κρήτη οι κολοκυθοανθοί, είναι η καλοκαιρινή γκουρμέ γευστική απόλαυση των ντόπιων.

Περισσότερα...

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα «Greens & Yellows» και τους συνεργάτες μας.

Περισσότερα...

Golden Award για τα Γλυκά Μυζηθροπιτάκια μας και Silver Award για τα Ντολμαδάκια μας στα Mediterranean Taste Awards 2020

Περισσότερα...

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για τη βράβευση της σφακιανής μας πίτας στον διεθνή διαγωνισμό «International Taste Institute 2020», όπου και συμμετείχαμε.

Περισσότερα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η  συμμετοχή της  εταιρείας μας ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΕΒΕ στη διεθνή έκθεση τροφίμων Sial που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2016. 

Περισσότερα...

Στις 18 Απριλίου 2016 η οικογένεια Κυριακάκη, πιστοποίησε εννέα παραδοσιακά προϊόντα της με το «Σήμα Ποιότητας της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης».

Τα προϊόντα που πιστοποιήθηκαν είναι:

Περισσότερα...

Η οικογένεια των ζυμαρικών μας καλωσόρισε το νέο της μέλος.
Ραβιόλα με μυζήθρα και δυόσμο!

Περισσότερα...

Η εταιρεία μας προχωράει στην πιστοποίηση με FSSC 22000 ( FOOD SYSTEM SAFETY CERTIFICATION) το οποίο αποτελεί συνδυασμό των απαιτήσεων του ISO22000:2005 και ISO/TS 22002-1.

Περισσότερα...

Τα φρέσκα μας ζυμαρικά συνάντησαν την μαγεία της μαγειρικής τέχνης των κορυφαίων Ελλήνων σεφ Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Μάργαρη στον πανέμορφο χώρο του εστιατορίου SWELL.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώσαμε την συμμετοχή μας στην 1Η διοργάνωση της έκθεσης «ΚΡΗΤΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο TAE KWON DO, στο Δέλτα Φαλήρου, στην Αθήνα.

Περισσότερα...